fbpx

Am o urgență, nu mai am demachiant!

810

Da, este o mare urgență! Trebuie să avem grijă de pielea noastră. Cum să adorm cu machiajul pe față? Chiar dacă nu e cine știe ce… un pic de primer, un pic de fond de ten, pudra, brush, iluminator, eyeliner, un pic de umbră, rimel, ruj… pfff…. Nu mai am demachiant!!!!

După ce a trecut panica mi-am adus aminte că am tot ce-mi trebuie in bucătărie pentru un demachiant profesional. Într-o sticlă curată de 200ml am pus un păhărel (cca.20ml) de ulei extravirgin de măsline, jumătate de păhĂrel de oțet de mere, o linguriță de miere și apă naturală! Uleiul de măsline hidratează, catifelează si datorită vitaminelor o să am pielea mai elastică, deci riduri, pa,pa!. Oțetul de mere a dat o prospețime incredibilă. Inițial am crezut că am făcut o mare prostie, că o sa mă usture ochii. Nici pomeneală! Mierea este antiseptică și antibacteriană, iar apa este plină de minerale! Frumusețe și tinerețe curate!

Am pus cu timiditate pe dischetele demachiante amestecul si m-am demachiat. Sunt extrem de încântată! Îmi simt pielea foarte curată și fresh.

Cred ca se poate adauga si un pic de săpun sau șampon pentru bebeluși, să nu usture ochii, pentru un pic de parfum. Sau un pic de bicarbonat de sodiu, face reactia aia minunata cu oțetul și curăță mai bine porii… Data viitoare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close