Cele mai bune Paste Barilla pentru pescuit

Paste Barilla Ditalini Rigati 47

Știai că cele mai bune paste Barilla pentru pescuit sunt Ditalini Rigati n.47, paste pe care le poți găsi la magazinele SuperMercato?

Da! despre paste am aflat într-un articol anterior care paste cu ce se pot mânca, dar se folosesc intens și la pescuit!

Faimoasele paste Barilla pentru pescuit se pot cumpara și online de pe Site

Potrivit site-ului Fisela.ro

Pastele Barilla Ditalini Rigati sunt ideale pentru pescuitul ciprinidelor, populare atât pe lacuri, cât și pe ape curgătoare. Ciprinidele sunt peștii din familia crapului.

Pe ape intens vizitate de către pescari, peștii vor fi atrași mai repede de pastele fierte. Asta, mai ales dacă vorbim de pescuitul într-o perioadă când temperatura apelor este mai ridicată.

Preparare

Timpul de fierbere, în funcție de preferințe, diferă între 5 și 8 minute. 5 minute. “Al dente” pentru pescuitul staționar, și maxim 8 minute pentru pescuitul la plută. Din câte am citit și ne-am documentat, este suficient să le fierbem atât căt să poți înfige acul în ele. După fierbere trebuie date printr-un jet de apă rece, să nu se lipească între ele și apoi lăsate un minut, două la scurs. Puteți pregăti și o porție de paste mai sărate, pot da rezultate foarte bune în unele cazuri.

Ar trebui să vă pregatiți cu mai multe vase cu paste fierte. Le fierbeți la diferite intervale de timp. În aceste fel, veți observa care sunt cele care rezistă mai mult in cârlig, mai ales dacă vorbim de pescuitul la feeder.

Este important ca, după fierbere, pastele să fie așezate pe un pat de pesmet  sau mălai pentru a preveni lipirea lor. Pastele Barilla pentru pescuit se pot colora, cu șofran roșu sau galben. Colorantul se pune direct în oala în care le preparați. Apoi se pot aromatiza cu aditivi lichizi sau cu aditivi sub forma de pudră.

Folosiți șofran pentru colorare, dar si aromatizari diferite, în funcție de tipul apei în care veți pescui. Cele mai eficiente arome pentru pastele barilla sunt cele dulci (fructe: capsuna, ananas) pentru toate speciile de ciprinide, caramel pentru plătică, scorțișoară pentru caras, usturoi pentru crap.

Fir întins!

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *